fredag 11. november 2011

Bra innsats av ungdommene i kirka

 

IMG_5320

Det er mye som skjer for tiden, jubileum, sosialkvelder, undervisning på skolen ++. Men siste helga i oktober var nok den beste helgen her i Ecuador frem til nå. Da var det nemlig en festivalhelg i kirka med møter og musikkinnslag fra ulike grupper rundt om i landet, både dans og musikk.

IMG_7277

Denne helge jobbet ungdommene hardt. Vi skal nemlig på leir i slutten av desember og må derfor tjene inn litt penger som kan dekke noe av leiren. Ungdommene fant ut at de skulle selge mat utenfor kirken og delte seg inn i grupper hvor noen laget hot dog, andre grillspyd og vi fikk med oss Saulo og Karolina til å hjelpe oss å lage vafler. Det ble en laaaang lørdag, men salget gikk godt og vi hadde det utrolig gøy.

IMG_7289IMG_7294

På søndagen kledde vi oss i indianerklær, og mange virket stolte over at vi gikk i disse klærne. Vi dannet et kor med ungdommene og sang noen sanger i kirka både på dagen og på kvelden. (Bildet øverst)

IMG_5328

Vi har også debutert som indianerfolkedansdansere. En som heter Samuel spurte om vi ville være med å danse, og etter 2-3 ganger med øving stod vi fremme i kirken og fremførte dansen. To ganger på samme dag.

IMG_5312

Også søndagskveld solgte vi vafler. Anita, Ruben, Samuel og jeg tok oss en runde rundt på søndagsmarkedet og solgte de vaflene som vi ikke fikk solgt dagen før. Noe som gikk fort unna.

IMG_7356

Etter denne helgen har vi fått samlet inn masse penger til leiren, vi har debutert som dansere, hatt på oss indianerklær og hatt en fantastisk helg sammen med ungdommene! Jeg stortrives her i mitt andre hjemland!

2 kommentarer:

  1. Liker innlegga og bileta dine Ida! :)

    SvarSlett
  2. happy new year, Ida! Kom plutselig inn på bloggen din, KJEKT! Håpe du har det tipp topp i Equador...Ser sånn ut itte bildene å dømma :) Klem fra Ann Therese

    SvarSlett