mandag 5. september 2011

Guayaquil!


Da var vi kommet til siste stopp på vår lille rundreise i Ecuador, nemlig kystbyen Guayaquil. Herlig og varmt :) Der bodde vi på Centro Luterano, hvor normisjon holder til. Her ble vi møtt av energibunten Ruth på 4 år, som bor der sammen med familien sin.

Vi ble kjent med Fiona fra New Zealand som også skulle overnatte på CL med oss. Hun ble med oss til Paraiso, hvor vi besøkte Evy og Gonzalo den kommende svigerinnen og svigerfaren til brudern. Der spiste vi empanadas, gikk en tur bort i kirken hvor Gonzalo er pastor, spilte kort og prata og lo sammen med Evy. Ei fantastisk jente som kan det å snakke og erte.Her er vi i andre etasje i kirka sammen med Evy og Fiona.

"El pastor mono" som Evy kalte faren sin når han klatret opp for å fikse litt på taket. Det betyr apepresten.

Her spilte vi kort, 40 het spillet, og jeg å Fiona tapte :(


På kvelden møtte vi en venn av Ann Kristin, musikeren Mito. En herlig fyr. Vi var blant annet innom Mi comisariato (matvarebutikk) hvor Ann Kristin fikk kjøpt chifles, bananchips, noe som gjorde godt for sjela hennes :)


Fredags morgen tok vi turen til Malecon og Las Peñas, hvor man kan se utover hele byen. Dit dro vi sammen med Fiona og vi møtte også Jorge, en kompis fra Casa Gabriel som nå bor i Guayaquil. Han hadde med seg nevøen sin på 3 år. Vi spiste frokost på fruta bar og før vi tok turen opp til Las Peñas.


Fin utsikt over Guayaquil!

2 kommentarer:

 1. Å kor kjekt dokke he det!!!
  I kveld satt ej og foreldra mine og planla turen te ecuador, kor ej gler mej
  Veit du forresten korsen planen blir for dokke framover? Ska dokke ver i fjella heile perioden, eller bli det kysten etterkvart?
  Helsing Gjengis

  SvarSlett
 2. Halla gjengis!!! ååå, vi har det superkjekt vettu:) stortrives her i Ecuador. Blir nok her i fjella hele perioden, frem til jul. Når er det du kommer? Hvordan ser planene deres ut? gleder meg til du kommer. Da må vi få til å henge litt vettu!!! håper alt står bra til i Tr.heim. Abrazote de Idita

  SvarSlett