mandag 5. september 2011

Quito!

Da er det lenge siden det har kommet en oppdatering fra ho Idaho. Dette på grunn av en liten rundreise de siste 12 dagene. Etter en 8 timers lang busstur var det godt å endelig komme frem til Quito, vårt første stopp på vår lille ferietur i Ecuador. Her tok vi inn på hotel Baron de Carondelet, som er den nærmeste naboen til Casa Gabriel, hvor jeg jobbet for 5 år siden. Den første dagen besøkte vi Casa Gabriel og snakket med min x-sjef, Phil. Der møtte vi også en som het Juan Miguel som er suuuupermusikalsk. Han sang noen sanger for oss som han har skrevet selv og både Ann Kristin og jeg ble suuuper imponert over den fyren.


På torsdagskveld var vi på kino å så "The Switch", lett underholdning. Mens på fredagen hadde vi en avslappende dag på Hotel Quito, hvor vi lå ved bassengkanten å solte oss. Det er lurt å smøre seg skikkelig, hvis ikke blir man litt solbrent her og der. Det fikk ho Idita erfare.


På kvelden møtte vi Miguel og William, noen venner fra Casa Gabriel + Desire (kona til Miguel), Boris og kona og en kompis av de. Vi bowla på et kjøpesenter og sjekk resultatlista :)


Lørdagen spilte vi først volleyball på Casan, før vi dro sammen med William for å møte Saul, som har bodd på Casa Gabriel for noen år siden. Vi hang sammen med de store deler av lørdagen, spiste på Pizza Hut og gikk på skøyter på et kjøpesenter.
På kvelden ble vi med Phil og Casaguttene å spilte bordtennis på et amerikansk gjestehus. Støynivået på disse gutta var ganske høyt, og de hadde virkelig konkurranseinnstinkt. Etter den livlige bordtennisøkten spiste vi banan split som Debbie, kona til Phil hadde laget til oss. Deretter satte vi kursen mot Casan og hotellet igjen. En stykk bil og en stykk tilhenger stappa med folk.

Blir ikke lenge til neste Quitobesøk! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar