onsdag 28. september 2011

Party in tha house!

IMG_4612

På lørdagen var det igjen tid for ungdomsgruppe. Benjamin og jeg hadde lovsangen, og denne gangen var også Ann Kristin med på piano. Vi kom dit en stund før for å øve, men da hadde ikke de som skulle lede og finne sangene kommet enda. De kom litt før kl tre og hadde ikke skrevet ned alle sangene de skulle ha. Det endte med at vi bare fikk spilt igjennom en sang, og måtte ta resten på sparket under andaktsbiten. Men gikk stortsett bra detSmilefjes

IMG_4626

Etter møtet ble vi med en gjeng å spilte indoor under tak. Var en lekeplass ved siden av fotballbana og her fikk de "minste" lekt seg og vi spilte litt volley før indoor og før regnet høljet ned.

IMG_4619

Da vi hadde spilt i over en time, inviterte vi hele gjengen på 11 stk hjem til oss på spagetti og kjøttdeig. Magdalena på 20 og jeg stod for matlagingen, mens Ann Kristin fyrte opp i vår fantastiske vedovn og underholdt besøket med å røyklegge hele stua. Fikk heldigvis skikk på spjeldet som forhåpentligvis noen hadde vært borti.

IMG_4628IMG_4631

IMG_4634

Kvelden gikk med til håndbakkonkurranse, indianerdanseoppvisning av Moises( han på bildet over som ler ganske hysterisk)  og meg, myyyye latter og prating på kitchwa, noe som de to blonde ikke klarte å henge helt med på og "nødt eller sannhet" hvor diverse hemmeligheter kom frem i lyset.

IMG_4643IMG_4644IMG_4646IMG_4650

Etter at de gikk etterlot de seg en del mandarinsteiner på gulvet og en stooor oppvask. Men det gjorde ikke noe når vi hadde en såååå suuuperbra kveld! Gøy å bli enda bedre kjent med disse fantastiske folka! 

IMG_4642

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar