onsdag 28. september 2011

Strand + volley = en ganske fornøyd Ida

IMG_4657

Etter å ha vært oppe i fjella og kulden en god stund, var det digg å ta seg en tur ned til varmere strøk. Turen denne gang gikk til kystbyen Salinas med sin fine strandpromenade og sine høye bygninger. Herlig var det å slikke litt sol på stranden, men det var ikke fred å få hele tiden. Det kom bort blant annet folk som skulle selge suvernirer, smykker, mat, is, drikke og noen litt eldre menn med store mager som absolutt ville ta bilder sammen med oss. De tok ikke nei for et nei. Er litt luksus med disse selgerne da, vi fikk jo kjøpt herlig empanadas med ost og en herlig kokosmilkshake. Slapp å stresse rundt for å finne butikk liksom.

IMG_6582

Etter en dag på stranden, skimtet Ida noen nett i det fjerne og noe som lignet på ekte beachvolleyballer! Det begynte å klø i fingrene etter å spille. Etter en tur på hotellet tok vi oss en tur bort for å se på de som spilte, og plutselig var jeg med å spilte. Herlig med min første touch på ballen hvor jeg klarte å blokke en smash!!! Var suupergøy å spille med de og jeg ble bedt med neste morgen kl 9, men da skulle vi videre til Guayaquil.

IMG_4662IMG_4666IMG_4669IMG_4665

På kvelden spiste vi ute, filete apanado, NAM!!!!

IMG_6578

IMG_4677IMG_6572

Tirsdagmorgen dro vi som sagt til Guayaquil og til Ingunn (misjonærbarndomsvenninne) og Bjørnar som jeg gikk på Vestborg med, og den skjønne jenta deres Sofie på ett år. De kom til Ecuador for ca 3 uker siden og skal jobbe som misjonærer for Misjonsalliansen. Herlig å tilbringe en time i badebassenget deres i hagen, hvor Sofie storkoste seg. Deretter dro vi til Mall del Sol og spiste middag før vi måtte ta fatt på de 3000 høydemeterene tilbake til vårt kjære hjem i Nar.

 IMG_6587

IMG_6595 

Veldig koselig å treffe familien Valbø!

1 kommentar:

  1. Så gøy å lese og sjå bildene Ida! Du e berre heilt rå på volley'en! Gleder meg å høre du har det så kjekt der borte :)
    Stor klem frå "kronis-chicksa"

    SvarSlett