fredag 23. september 2011

Ungdomsgruppe!

Hver lørdag fra kl 15 til 17 samles ungdommene i kirka på Mushuk Kawsay. Samlingen begynner med en aktivitet, som ofte blir indoor (fotball), deretter går vi inn i skolebygget og har et lite møte med lovsang, bønn og en liten andakt. Ungdommene som er med blir utfordret til både å lede, ha andakten,l lede ovsangen og ha ansvar for aktiviteten før møtet. Denne gangen var det Ann Kristin og jeg som hadde ansvar for biten før møtet. Da gikk det først litt brutalt for seg med avisleken, hvor enkelte ble litt ivrig og slo hardt. Deretter hadde vi sjerfleken, en lek som ho Idaho er veldig glad i!!! Etter lekingen var det stor stemning for indoor.

IMG_4445DSC01380DSC01374DSC01384

DSC01370

Lovsangen hadde jeg sammen med Benjamin, sønnen til Felipe Guaman som er en av lederne i kirken. Dette var faktisk første gangen han spilte "offentlig" og han har et stort musikalsk talent som vi kommer til å få stor glede av videre i både ungdomsgruppen, kirken og ellers. Han hadde også bursdag denne lørdagen, og ble 16 år. Vi gav han en spansk lovsangsbok som vi håper han vår stooor glede og inspirasjon av fremover.

DSC01394

Evelyn var også med på undomsgruppen, og fikk god kontakt med ungdommene. Kanskje det etterhvert kan bli litt samarbeid mellom ungdommene i indianerkirka i fjella og på kysten? En fantastisk gjeng med mange bra egenskaper som vi håper å få bruke i ungdomsgruppen! Vær gjerne med å be for disse ungdommene og for disse samlingene vi har hver lørdag!

IMG_4451

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar